Transportkoeling

 
 
 
Thermoboxen  
Voor bepaalde toepassingen is het niet wenselijk om de volledige laadruimte van de bestelwagen te koelen, maar slechts een gedeelte. Noodzaak aan verschillende temperaturen, nog een gedeelte laadruimte nodig voor niet te climatiseren goederen, enz. Zoals, onder andere, bedrijven die bereide maaltijden vervoeren, waarbij er zowel warme als koude gerechten kunnen voorkomen.

Hier kunnen onze thermoboxen een oplossing bieden. Deze maatwerk, geïsoleerde kasten worden in de laadruimte gemonteerd, en kunnen, al naargelang de behoeften, op verschillende manieren afgewerkt worden. Een of meerdere deuren, een lage kast kan met een werkblad afgewerkt worden, montage aan de achterdeuren of zijdeur, er zijn diverse mogelijkheden.

Deze kasten kunnen van een koeling of verwarming voorzien worden, desgewenst in twee compartimenten, een warm en een koud.
Een bijkomend voordeel is dat deze thermoboxen, grotendeels kunnen worden overgebouwd in een ander voertuig, zodat u niet de volledig isolatiekost moet herinvesteren.

Bovenop de op maat gefabriceerde kasten, kunnen wij u ook het voortreffelijke gamma kant en klare kasten van WAECO aanbieden. Volg onderstaande link voor technische informatie.

U kan bij ons steeds terecht voor meer inlichtingen over uw specifieke toepassing.
Klik voor groot formaat.

Klik voor groot formaat.
Website : www.waeco.com/nl/
   
  Print